Ce alimente te ajută să slabeşti?

Fără îndoială, pierderea în greutate se reduce la matematica simplă. Trebuie să mănânci mai puţine calorii decât arzi . Dar există alimente care te pot ajuta să slabeşti, cele care ajută la reglarea metabolismului.

Fasolea reprezintă o mare sursă de proteine, este bogată în fibre. Te vei simţi sătul după ce ai consumat fasole, îţi poţi satisface pofta de mâncare foarte uşor astfel.

Consumă supe sau ciorbe şi te vei sătura mult mai repede la masa de prânz.

Ciocolata neagră, bogată în antioxidanţi, îţi va satisface pofta de gustare şi pe cea de ciocolata în acelaşi timp, chiar dacă nu eşti obişnuit cu acest gust, în doar câteva zile, te vei obişui atât de mult cu el, încât vei prefera ciocolata neagră în locul celei cu lapte. Acelaşi lucru se va întâmpla şi în cazul cafelei negre.

Nucile, alunele sau migdalele sunt o sursă excelentă de fier, sunt bogate în proteine şi au un gust delicios. Acestea alimente foarte săţioase, te pot ajuta să slăbeşti daca le consumi cu moderaţie. Nucile, alunele sau migdalele pot fi o algere excelentă pentru o gustare.

Merele, consumate înainte de masă cu aproximativ o jumătate de oră, vor fi sursa necesară de vitamina C pentru a asimila mai bine fierul din alimentele consumate la masa de prânz. În acelaşi timp vor oferi senzaţia de saţietate care vă impiedică să mancaţi o masă copioasă. Incercati sa consumaţi fructe şi nu sucuri de fructe. Unul dintre motive este faptul că fructele crude conţin mai multe fibre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *